6.11.09

AĞLAYAN PASTA

Malzemeler
5 yumurta
5 kahve fincanı şeker
5,5 kahve fincanı un
kabartma tozu
vanilya
1 paket çikolata sosu
1 paket krem şanti
2 çay bardağı süt (krem şanti için)
Yapılışı
Yumurta ve şeker mixerle şeker eriyene kadar çırpılır bu arada vanilya
ve kabartma tozu eklenir en son un eklenir ve un kaşıkla karıştırılarak
malzemeye yedirilir.Karışım yağlanmış büyük borcama dökülür ve 170 derece
frında 20-25 dakika pişirilir.Soğuduktan sonra üzerine sütle hazırlanan
krem şanti sürülür bu arada çikolata sosu üzerindeki tarife göre hazırlanır
üstü kaymaklanmasın dıye sık sık karıştırılır ve krem şantinin üzerine dökülür.
Afiyet olsun .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara